TIME TO SMILE Coral Dreams – Tui Last Minutes

709,00

Artikelnummer: 02918 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar TIME TO SMILE Coral Dreams gelegen in Playa de las Americas, Tenerife in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

TIME TO SMILE Coral Dreams

Een op en top vakantiegevoel met het comfort van thuis. Dat is waar de ‘TIME TO SMILE’ appartementen voor staan. Natuurlijke kleuren, een moderne keuken, een ruime badkamer met regendouche en een groot balkon of terras. Hier geniet je in alle vrijheid en dat voor een heel betaalbare prijs. In 2015 werd dit complex volledig vernieuwd en in de stijlvolle appartementen voel je je al snel thuis. Dit is dé plek om nieuwe energie op te doen met het zwembad voor de deur, de restaurants/bars/winkels in de buurt en de zee nooit ver weg. In de voormiddag enkele uurtjes doorbrengen op het nabijgelegen strand, lekker lunchen in je appartement en ’s middags aan het zwembad vertoeven. Ga je liever shoppen? In het commercieel centrum ‘Safari’ vind je o.a. een groot aantal designwinkels en ’s avonds kan je er dineren in een van de vele restaurants of gezellig vertoeven in de bars. Ook het spectaculaire waterpretpark ‘Siam Park’ bevindt zich op slechts 2 km. Kortom keuze genoeg om in alle vrijheid van een leuke vakantie te genieten!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

TIME TO SMILE Coral Dreams is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad