Porto Bay Eden Mar – Tui Last Minutes

728,00

Artikelnummer: 08885 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Porto Bay Eden Mar gelegen in Funchal, Madeira in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Porto Bay Eden Mar

Porto Bay Eden Mar maakt deel uit van het prachtige Resort Vila Porto Mare met zijn gunstige ligging direct aan de Lido-wandelpromenade. Laat je charmeren door de warme, pastelkleurige kamers. Door de vele restaurants, elk met hun eigen gastronomie. Door de vijf zwembaden. Vijf, je leest het goed: 2 binnen, 2 buiten en eentje speciaal voor kinderen. Zonnen kan je in de zalige tuinen, herbronnen doe je in het goed uitgeruste spacentrum. Hier verblijf je in alle vrijheid en kies je het maaltijdregime dat het best bij je past.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Porto Bay Eden Mar is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad