8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee – Tui Last Minutes

981,00

Artikelnummer: 16345 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee gelegen in Luxor, Luxor in . Dit is een .-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee

Comfort en stijl zijn de sleutelwoorden van het vijfsterrencruiseschip M/S Jaz Jubilee. Na een indrukwekkende uitstap waarbij je de wonderen van het oude Egypte ontdekt, is het heerlijk ontspannen op de boot: aan het zwembad op het dek, met een drankje in de poolbar… Er is zelfs een schoonheidssalon! Geniet van de luxe aan boord terwijl je ronddobbert op de Nijl. Je kan kiezen voor een cruise van 7 nachten of een combinatie van 4 nachten cruise met een hotelverblijf van 3 nachten in Luxor.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad