8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Luxor. Geniet er van een 0 sterren verblijf in het 8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva hotel.

Artikelnummer: 0bd791e117ca Categorie: Tag:

Beschrijving

Na een dag op ontdekking in het imposante Egypte kom je thuis op de luxueuze M/S Steigenberger Minerva. De hutten zijn voorzien van alle comfort, ideaal om de indrukken van de dag te laten bezinken. ’s Avonds geniet je op het dek nog even na van het zicht op de Nijl. Een duik in het zwembad, even fitnessen of naar het schoonheidssalon? Het kan allemaal op het cruiseschip!

8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Luxor, Volpension in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: 8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, 8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva is een erg aantrekkelijk 0 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het 8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-24 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het 8-daagse Reis Met Nijlcruise Met De Ms Steigenberger Minerva hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Luxor!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs