A.Roma Lifestyle Hotel – Italië – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Italië dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het A.Roma Lifestyle Hotel hotel.

Artikelnummer: fc8fe7803e57 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

“Modern hotel waarin ruime, comfortabele kamers gevestigd zijn. Voor je de stad intrekt, kun je aanschuiven aan een rijkelijk ontbijtbuffet. Na een drukke dag in Rome is het heerlijk ontspannen in de 2500 m2 grote spa met binnenzwembad, sauna’s en stoombaden. Twee blikvangers? De 10 livecooking-stations in het restaurant en de 42-inch smart-tv’s op de kamers.”

A.Roma Lifestyle Hotel – Italië – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Italië dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

A.Roma Lifestyle Hotel: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: A.Roma Lifestyle Hotel. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, A.Roma Lifestyle Hotel is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het A.Roma Lifestyle Hotel hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Italië dagen in het A.Roma Lifestyle Hotel hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs