Acaya Golf Resort & Spa – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Puglia. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Acaya Golf Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: d4d0aec871cb Categorie: Tag:

Beschrijving

Tussen de mediterrane vegetatie, de wilde natuur van het reservaat ‘Le Cesine’ en de eeuwenoude olijfbomen vind je Acaya Golf Resort & Spa. In dit luxueuze hotel verblijf je in een elegante kamer die voorzien is van alle comfort. Met een wellnesscenter om u tegen te zeggen en een eigen 18 holesgolfterrein weet Acaya Golf Resort & Spa elke vakantieganger te verwennen. Vergeet zeker geen bezoek te brengen aan barokstad Lecce, die op slechts 11 kilometer ligt!

Acaya Golf Resort & Spa – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Puglia, Halfpension in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Acaya Golf Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Acaya Golf Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Acaya Golf Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Italië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Acaya Golf Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-27 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Acaya Golf Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Vernole!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs