Achti Resort Luxor – Tui Last Minutes

841,00

Artikelnummer: 16265 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Achti Resort Luxor gelegen in Luxor, Luxor in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Achti Resort Luxor

Een schitterend panoramisch uitzicht over de Nijl en op een steenworp van de geschiedenis van het oude Luxor: Achti Resort Luxor is ideaal gelegen op de oostelijke Nijloever. In het centrum ontdek je dan wel de eeuwenoude restanten van weleer, het hotel zelf beschikt over alle moderne comfort, met ruime kamers, twee zwembaden en een uitstekende service. Op het grote domein vind je zowel een Indisch als een Italiaans restaurant, en ook een gezellig oosters café waar je van de waterpijp kan proeven.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Achti Resort Luxor is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad