acom Hotel München-Haar – Neckermann Autovakantie

Geniet van leuke Autovakanties met Neckermann. Dit *** sterrenhotel is een echte aanrader voor wie München wenst te verkennen. Bekijk meteen de vanaf prijzen.

Artikelnummer: NBS_DUIT_68058A_S16 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

voordelig hotel aan de rand van München voor stedentrip of als tussensstop gratis parkeren Acom Hotel München Haar is een driesterrenhote aan de rand van München; vlakbij de A99. In dit hotel kun je voordelig overnachten tijdens een leuke citytrip of als tussenstop naar het zuiden tijdens je vakantie. Tegen betaling kun je gebruik maken van de garage. Daarnaast is er een gratis parkeerplaats. Het verblijf is op basis van logies-ontbijt. Je kunt ´s ochtends gebruikmaken van een ontbijtbuffet. In

acom Hotel München-Haar: Inbegrepen in de prijs

Ter plaatse te betalen: toeristenbelasting: ca. € 1,50 per persoon per nacht Huisdieren: niet toegestaan Faciliteiten: 24 uurs receptie zonneterras lift parkeerplaats (gratuit) • tegen betaling: garage: ca. € 6 per nacht

Mensen gaat meestal voor minstens 4 dagen en 3 nachten op reis naar het acom Hotel München-Haar hotel. Je kunt dit via Neckermann boeken voor een prijs vanaf 120.00 EUR.

Het is een erg mooi hotel in München in de regio Beieren in Duitsland. Een heel erg leuke regio voor wie met de auto wenst te reizen. Ter plekke is er enorm veel te doen, maar binnen een bereik van 30 km zijn er ook héél wat zaken waar je je gemakkelijk 10 dagen kunt bezighouden. Bekijk snel de prijzen!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Minimum Duur

Voorbeeld Prijs