Aeolos Beach – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 13431 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Aeolos Beach gelegen in Lambi, Kos in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Aeolos Beach

Aeolos Beach is gebouwd als een Grieks dorpje, in die typische, blauw-witte stijl. Het ligt in een rustige omgeving, maar toch op slechts enkele kilometers van Kos-stad. Vanuit de tuin stap je zo het strand op waar je behalve van zon, zee en zand ook kan genieten van het prachtige zicht op de bergen aan de overkant. Je kan kiezen voor een kamer in het hoofdgebouw of voor een verblijf in een van de bungalows, die verspreid liggen over het terrein.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Aeolos Beach is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad