Ajman Saray – The Luxury Collection – Dubai/Abu Dhabi – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie in Dubai/Abu Dhabi. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Ajman Saray – The Luxury Collection hotel.

Artikelnummer: 374cad868cb6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ajman Saray – The Luxury Collection ligt direct aan de turkooise wateren van de Arabische Golf waar de zandstranden liggen te blinken in de zon. Dit hotel behoort tot de wereldtop. Verken het blitse Dubai en kom daarna tot rust op het strand, luisterend naar het geluid van de golven, een verfrissend drankje in de hand. Heerlijk. Je verblijft er in kamers die stuk voor stuk prachtig ingericht zijn en voorzien van modern comfort. De restaurants in het hotel doen er alles aan om je smaakpapillen te verwennen. Hier voel je je koning te rijk.

Ajman Saray – The Luxury Collection – Dubai/Abu Dhabi – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Dubai/Abu Dhabi, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ajman Saray – The Luxury Collection: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ajman Saray – The Luxury Collection. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ajman Saray – The Luxury Collection is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Verenigde Arabische Emiraten.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ajman Saray – The Luxury Collection hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Ajman Saray – The Luxury Collection hotel komt gemiddeld uit op € 2429.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Dubai!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs