Ajman Saray – The Luxury Collection – Tui Last Minutes

1378,00

Artikelnummer: 27250 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Ajman Saray – The Luxury Collection gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Ajman Saray – The Luxury Collection

Ajman Saray – The Luxury Collection ligt direct aan de turkooise wateren van de Arabische Golf waar de zandstranden liggen te blinken in de zon. Dit hotel behoort tot de wereldtop. Verken het blitse Dubai en kom daarna tot rust op het strand, luisterend naar het geluid van de golven, een verfrissend drankje in de hand. Heerlijk. Je verblijft er in kamers die stuk voor stuk prachtig ingericht zijn en voorzien van modern comfort. De restaurants in het hotel doen er alles aan om je smaakpapillen te verwennen. Hier voel je je koning te rijk.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Ajman Saray – The Luxury Collection is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad