Akassia Beach Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Marsa Alam. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Akassia Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 1c52486ff0b2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Akassia Beach Resort ligt direct aan het mooie, brede zandstrand en biedt voor iedereen voldoende rust en ontspanningsmogelijkheden. Relaxen aan het strand, in het bubbelbad, in de ruime luxueuze kamers of in een suite… Maar wie toch even de benen wil strekken, kan voor animatie en sport naar het naastgelegen Club Akassia Swiss Resort. Je kan er gebruik maken van alle faciliteiten, en ook de toegang tot het achterliggende aquapark is inbegrepen.

Akassia Beach Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Marsa Alam, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Akassia Beach Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Akassia Beach Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Akassia Beach Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Akassia Beach Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-23 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Akassia Beach Resort hotel komt gemiddeld uit op € 829.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in El Quseir!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs