Albatros White Beach – Hurghada – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie in Hurghada. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Albatros White Beach hotel.

Artikelnummer: 8ef4b67e285d Categorie: Tag:

Beschrijving

Het elegante Albatros White Beach is rustig maar toch centraal gelegen op een groot domein. Je staat zo op het privéstrand van het hotel, en ook naar het leuke centrum met winkeltjes, bars en restaurants is het maar enkele minuten wandelen. Kinderen hebben niet minder dan vier zwembaden met glijbaantjes om in te spelen, terwijl volwassenen kunnen uitrusten in het bubbelbad in openlucht. Sporten, spelletjes en animatie… hier weet groot en klein zeker wat te doen!

Albatros White Beach – Hurghada – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Hurghada, All Inclusive in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Albatros White Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Albatros White Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Albatros White Beach is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Albatros White Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Albatros White Beach hotel komt gemiddeld uit op € 899.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Hurghada!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs