Albatros White Beach – Tui Last Minutes

965,00

Artikelnummer: 16080 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Albatros White Beach gelegen in Hurghada, Hurghada in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Albatros White Beach

Het elegante Albatros White Beach is rustig maar toch centraal gelegen op een groot domein. Je staat zo op het privéstrand van het hotel, en ook naar het leuke centrum met winkeltjes, bars en restaurants is het maar enkele minuten wandelen. Kinderen hebben niet minder dan vier zwembaden met glijbaantjes om in te spelen, terwijl volwassenen kunnen uitrusten in het bubbelbad in openlucht. Sporten, spelletjes en animatie… hier weet groot en klein zeker wat te doen!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Albatros White Beach is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad