Amadria Park Hotel Jure – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Split. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Amadria Park Hotel Jure hotel.

Artikelnummer: 97c62a533e5f Categorie: Tag:

Beschrijving

Amadria Park Hotel Jure ligt in een groot resort met 5 hotels en een eigen haventje voor zeilschepen. Ze maken er zelfs hun eigen brood en olijfolie! Het hotel zelf ligt in de schaduw van een bos met dennenbomen, vlak aan het strand. Je hebt er een prachtig zicht op de eilandengroep van Sibenik. Op enkele minuutjes wandelen vind je tal van faciliteiten in het resort zoals themarestaurants, sportfaciliteiten en animatie. Het is ook zeer leuk om ’s avonds een wandeling te maken over het domein.

Amadria Park Hotel Jure – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Split, Ontbijt in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Amadria Park Hotel Jure: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Amadria Park Hotel Jure. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Amadria Park Hotel Jure is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Kroatië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Amadria Park Hotel Jure hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-09 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Amadria Park Hotel Jure hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Sibenik!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs