Amara Sealight Elite – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Kusadasi. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Amara Sealight Elite hotel.

Artikelnummer: 2f5c6c71d760 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel pakt uit met een wel héél uitgebreide All In! Je hoeft het maar te noemen en het is inbegrepen: vers fruitsap bij het ontbijt, patisserie, rijkelijke buffetten, wafels, ijsjes, een hele resem à-la-carterestaurants… Je wordt culinair in de watten gelegd! En ook als ontspanning heb je keuze te over. Of je nu houdt van tennis, zumba, waterfietsen, kanovaren, badminton, sauna, of van een heerlijk Turks bad, het is hier allemaal gratis!

Amara Sealight Elite – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kusadasi, All Inclusive in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Amara Sealight Elite: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Amara Sealight Elite. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Amara Sealight Elite is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Amara Sealight Elite hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-07 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Amara Sealight Elite hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kusadasi!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs