Aparthotel Club Martha’s – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 02002 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Aparthotel Club Martha’s gelegen in Cala d’Or, Mallorca in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Aparthotel Club Martha’s

Een gezellig verblijf met het hele gezin aan de Cala d’Or, dat is waar Club Martha’s voor staat. Dit aparthotel bestaat uit verzorgde studio’s en appartementen en leent zich perfect voor een onvergetelijke familievakantie. Dagelijks is er animatie voor jong en oud en is de actie nooit veraf. En wil je het wat kalmer aan doen, dan zijn er nog steeds de zwembaden om heerlijk aan te zonnen. De studio’s zijn eerder klein en eenvoudig, voor meer ruimte en comfort boek je best een appartement.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Aparthotel Club Martha’s is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad