Aparthotel Monarque Sultan – 13 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 13 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Costa del Sol – Malaga. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Aparthotel Monarque Sultan hotel.

Artikelnummer: 0e55666a4ad8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel is de perfecte keuze voor wie op eigen ritme wil genieten van een strandvakantie in het mondaine Marbella. De ruime appartementen beschikken over een goed uitgeruste keuken, waardoor je zelf probleemloos je eigen paella tevoorschijn kan toveren. Of je kan natuurlijk gaan uiteten ook, want door de centrale ligging zijn de typische restaurantjes nooit veraf. Rust is ook altijd vlakbij. Want of je nu ligt te zonnebaden op het grote balkon met lateraal zeezicht, ligt te genieten aan het zwembad in de weelderige tuin of je zalig laat verwennen in het spacentrum, je keert als herboren terug!

Aparthotel Monarque Sultan – 13 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa del Sol – Malaga, Logies in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 13 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Aparthotel Monarque Sultan: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Aparthotel Monarque Sultan. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Aparthotel Monarque Sultan is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Aparthotel Monarque Sultan hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-22 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 13 dagen in het Aparthotel Monarque Sultan hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Marbella!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs