Aquila Rithymna Beach – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Kreta-Chania. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Aquila Rithymna Beach hotel.

Artikelnummer: f1e03cc77d4b Categorie: Tag:

Beschrijving

Aquila Rithymna Beach is gekend voor zijn klassieke comfort en zijn vriendelijke en persoonlijke service van de hoogste kwaliteit. De bungalows en de traditionele gebouwen liggen middenin een grote tuin met kleurrijke, geurige planten en schaduwrijke oude bomen. Doorheen de tuin loopt een wandelpad van niet minder dan 2 km en zoals in de mooiste botanische tuinen vind je er naamkaartjes bij de bomen en struiken. Dit hotel biedt ook vele sport- en ontspanningsfaciliteiten en mooie zwembaden. Koppels genieten hier van een aangename vakantie! En ook voor families met kinderen is het hier een paradijs.

Aquila Rithymna Beach – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Chania, Halfpension in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Aquila Rithymna Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Aquila Rithymna Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Aquila Rithymna Beach is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Aquila Rithymna Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Aquila Rithymna Beach hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Rethymnon!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs