Ar Diamante Beach – 12 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 12 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Costa Blanca. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Ar Diamante Beach hotel.

Artikelnummer: 847cc55b7032 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zon, zee, strand… genieten! AR Diamante Beach is het perfecte hotel voor wie op zoek is naar ruime, gezellige kamers, comfort van de bovenste plank en een goede keuken. Maar ook liefhebbers van wellness worden meer dan ooit verwend met een 2.000 m2 groot spacentrum dat volledig vernieuwd werd en een heerlijk groot aanbod aan beauty en massages aanbiedt. Leuk aan de locatie is dat je uitkijkt op de beroemde Ifachrots en dat je in geen tijd naar de promenade en het strand wandelt.

Ar Diamante Beach – 12 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Blanca, Halfpension in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 12 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ar Diamante Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ar Diamante Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ar Diamante Beach is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ar Diamante Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-07-27 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 12 dagen in het Ar Diamante Beach hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Calpe!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs