Ar Golf Almerimar – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Costa Almeria. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Ar Golf Almerimar hotel.

Artikelnummer: d91d1b4d8241 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel ligt midden in het golfterrein van Almerimar en is dan ook een absolute aanrader voor golfliefhebbers. Wie even genoeg heeft van het golfen, kan terecht in het spacentrum met een ruim aanbod aan verschillende behandelingen, een wandeling maken langs het haventje of wandelen langs het strand. Het frisse design van de lobby, de modern ingerichte kamers… dit is duidelijk een hotel van de 21ste eeuw!

Ar Golf Almerimar – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Almeria, Halfpension in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ar Golf Almerimar: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ar Golf Almerimar. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ar Golf Almerimar is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ar Golf Almerimar hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-06 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Ar Golf Almerimar hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Almerimar!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs