Atlantica Beach Resort Kos – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Kos. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Atlantica Beach Resort Kos hotel.

Artikelnummer: 61b5c68987f9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Atlantica Beach Resort Kos ligt pal aan het strand en biedt een schitterend uitzicht over het kristalheldere water van de Egeïsche Zee. Of je nu wil relaxen aan het zwembad, een balletje slaan op een van de vele tennisterreinen of de sfeer proeven in de Griekse taverne, dit hotel heeft alles in huis voor een topvakantie.

Atlantica Beach Resort Kos – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kos, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Atlantica Beach Resort Kos: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Atlantica Beach Resort Kos. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Atlantica Beach Resort Kos is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Atlantica Beach Resort Kos hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-07-31 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Atlantica Beach Resort Kos hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kardamena!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs