Atlantica Porto Bello Royal – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.6 in Kos. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Atlantica Porto Bello Royal hotel.

Artikelnummer: 61940b7bc12a Categorie: Tag:

Beschrijving

Atlantica Porto Bello Royal is een plaatje! Het is een ruim hotel, met een indrukwekkend zwembadencomplex van maar liefst 13 openluchtzwembaden en mooie, verzorgde en vooral ruime kamers. Dit hotel ligt op slechts enkele kilometers van Kardamena en biedt een onvergetelijk uitzicht op zee en het vulkaaneiland Nissyros.

Atlantica Porto Bello Royal – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kos, All Inclusive in 8.6 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Atlantica Porto Bello Royal: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Atlantica Porto Bello Royal. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Atlantica Porto Bello Royal is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Atlantica Porto Bello Royal hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-07 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Atlantica Porto Bello Royal hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kardamena!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs