Atlantis Beach – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Kreta-Chania. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Atlantis Beach hotel.

Artikelnummer: 956058422500 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit leuke hotel ligt vlak bij een prachtig en 14 km lang zandstrand. De kristalheldere zee is er ideaal om te zwemmen. De oude stad van Rethymnon met zijn Venetiaans kasteel ‘Fortezza’ en kleine maar levendige Venetiaanse haven, bereik je na ongeveer 20 minuten wandelen. Dit hotel is geschikt voor een breed publiek. Zeer populair hotel dus vroegboeken is hier zeker aangeraden!

Atlantis Beach – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Chania, Ontbijt in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Atlantis Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Atlantis Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Atlantis Beach is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Atlantis Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Atlantis Beach hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Rethymnon!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs