Audax Spa & Wellness Centre – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Menorca. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Audax Spa & Wellness Centre hotel.

Artikelnummer: cf0596825545 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel is ideaal voor koppels op zoek naar sport, natuur en ontspanning. Een intense mountainbikerit of trektocht laat je volop genieten van de mooie omgeving. Het grote spa- & wellnesscentrum nodigt je uit om weer helemaal tot rust te komen. Het hotel is bovendien centraal gelegen: op wandelafstand van het strand en het gezellige centrum van Cala Galdana.

Audax Spa & Wellness Centre – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Menorca, Ontbijt in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Audax Spa & Wellness Centre: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Audax Spa & Wellness Centre. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Audax Spa & Wellness Centre is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Audax Spa & Wellness Centre hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-11 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Audax Spa & Wellness Centre hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Cala Galdana!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs