Avenida Apartamentos – Costa Blanca – TUI Last Minute

Ga voor minstens 13 dagen op reis naar het mooie in Costa Blanca. Geniet er van een 2 sterren verblijf in het Avenida Apartamentos hotel.

Artikelnummer: c8ed21db4f67 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wie houdt van een comfortabel en budgetvriendelijk optrekje, kan terecht in de Avenida Apartamentos. De eenvoudige appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en een handige kitchenette met microgolfoven en koelkast. Het zwembad en alle andere faciliteiten waar je gebruik kan van maken, bevinden zich in hotel Avenida dat op 10 m aan de overkant van de autoloze straat ligt. Je verblijft in het oude centrum van Benidorm en wandelt in een mum van tijd naar het strand!

Avenida Apartamentos – Costa Blanca – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Blanca, Logies in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 13 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Avenida Apartamentos: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Avenida Apartamentos. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Avenida Apartamentos is een erg aantrekkelijk 2 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Avenida Apartamentos hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 13 dagen in het Avenida Apartamentos hotel komt gemiddeld uit op € 429.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Benidorm!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs