Ayii Anargyri Spa Resort – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 05088 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Ayii Anargyri Spa Resort gelegen in Miliou, Paphos in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Ayii Anargyri Spa Resort

In 1649 legden de broeders Cosmas en Damianos de fundamenten van dit voormalige klooster. Niet lukraak, want hier bevindt zich een bron met mineraalrijk water dat magische krachten werd toegeschreven. Enkele jaren geleden werd dit klooster omgebouwd tot hotel. Een ware openbaring: hier hebben geschiedenis, luxe en wellness een harmonieus verbond gesloten. Hier moet je zijn voor de ultieme rust, om te genieten van prachtige kamers met zicht op de heuvels en op het zwembad dat fonkelt in de zon, om in het spacentrum elk bad te proberen en te merken hoe verlichtend wellness kan zijn, en last but not least, om van de culinaire geneugten te proeven. Dagverse producten, lokale specialiteiten en heerlijke wijnen die tintelen in de mond,…. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Ayii Anargyri Spa Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad