Be Live Experience Orotava – Tui Last Minutes

769,00

Artikelnummer: 02895 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Be Live Experience Orotava gelegen in Puerto de la Cruz, Tenerife in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava, een uitstekende uitvalsbasis om Puerto de la Cruz te verkennen. Tegenover het hotel ligt een winkelcentrum en op 50 m vind je cafés, bars en restaurants. Het zwarte zandstrand Playa Martianez ligt op 5 minuten wandelen. En de koloniale oude stad met o.a. traditioneel Canarische restaurants bereik je na een wandeling van 10 minuutjes. Op 50 m van het hotel vertrekt om de 20 minuten een trein naar Loro Parque. In dit hotel wordt onze service voorzien door een Engels-/Duitstalige host(ess).
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Be Live Experience Orotava is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad