Bellis Deluxe Hotel – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Turkse Riviera – Antalya. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Bellis Deluxe Hotel hotel.

Artikelnummer: 5a9f13810fd8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Bellis Deluxe Hotel ligt in een groene omgeving tussen de pijnbomen en heeft z’n eigen zoo met onder meer paarden, flamingo’s, zebra’s, apen en kangoeroes. Je kan er ook paardrijden en helemaal uit de bol gaan in het aquapark! Dankzij de vele familiefaciliteiten is dit het geknipte hotel voor een geslaagde gezinsvakantie!

Bellis Deluxe Hotel – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Turkse Riviera – Antalya, All Inclusive in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Bellis Deluxe Hotel: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Bellis Deluxe Hotel. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Bellis Deluxe Hotel is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Bellis Deluxe Hotel hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Bellis Deluxe Hotel hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Belek!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs