Belvedere Resort: Imperial Belvedere – 12 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 12 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Kreta-Heraklion. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Belvedere Resort: Imperial Belvedere hotel.

Artikelnummer: 0bf04bee73b4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hier vind je alle faciliteiten om te genieten van een onvergetelijke vakantie: een vriendelijke service, comfortabele kamers en gevarieerde animatie. Voor de kleine kinderen is er een leuk speeltuintje in het water met enkele glijbaantjes. Door zijn unieke ligging tegen een heuvel biedt het hotel zijn gasten een totaal overzicht op het resort. Imperial Belvedere vormt samen met Royal Belvedere één groot resort.

Belvedere Resort: Imperial Belvedere – 12 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Heraklion, All Inclusive in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 12 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Belvedere Resort: Imperial Belvedere: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Belvedere Resort: Imperial Belvedere. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Belvedere Resort: Imperial Belvedere is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Belvedere Resort: Imperial Belvedere hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 12 dagen in het Belvedere Resort: Imperial Belvedere hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Hersonissos!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs