Best Triton – 4 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 4 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Costa del Sol – Malaga. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Best Triton hotel.

Artikelnummer: 3bf55bbad370 Categorie: Tag:

Beschrijving

De grootste troef van dit hotel is ongetwijfeld de ligging aan de wandelpromenade, vlak bij de haven van Benalmadena. Maar ook op andere vlakken scoort dit hotel goed: de kamers zijn aangenaam ruim en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De kamers in het bijgebouw zijn minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Best Triton – 4 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa del Sol – Malaga, Halfpension in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 4 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Best Triton: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Best Triton. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Best Triton is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Best Triton hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-11-23 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 4 dagen in het Best Triton hotel komt gemiddeld uit op € 369.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Benalmadena!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs