Blue Lagoon Resort (adults Only) – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Kos. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Blue Lagoon Resort (adults Only) hotel.

Artikelnummer: d6055de68dad Categorie: Tag:

Beschrijving

Modern en prima verzorgd hotel aan een van de mooiste stranden van Lambi. Het aquapark bezorgt groot en klein uren waterplezier. Blue Lagoon Resort bestaat uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Het Adults Only-gedeelte, op zo’n 100 m van het hoofdgebouw, is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar, voor wie rust en privacy op zijn verlanglijstje heeft staan. De kamertypes waar kinderen wel toegelaten zijn, kan je boeken onder de code 13438.

Blue Lagoon Resort (adults Only) – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kos, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Blue Lagoon Resort (adults Only): Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Blue Lagoon Resort (adults Only). Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Blue Lagoon Resort (adults Only) is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Blue Lagoon Resort (adults Only) hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-19 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Blue Lagoon Resort (adults Only) hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Lambi!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs