Blue Lagoon Village (2) – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 9.1 in Kos. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Blue Lagoon Village (2) hotel.

Artikelnummer: 983ae26f39a3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een prachtig gelegen hotel aan het strand van Kefalos: Blue Lagoon Village verleidt je in een oogwenk. Dit hotel is uiterst geschikt voor families. Actievelingen vinden hun gading aan het zwembad, bij het animatieteam en onder de vele bezienswaardigheden in de buurt. Voor kinderen is er een goed uitgeruste speelruimte. Keuze is er ook tussen de vele restaurants, de mooie zwembaden en de verschillende soorten kamertypes. Extra kamertypes kan je boeken onder de code 13482.

Ontdek KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE.

Blue Lagoon Village (2) – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kos, All Inclusive in 9.1 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Blue Lagoon Village (2): Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Blue Lagoon Village (2). Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Blue Lagoon Village (2) is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Blue Lagoon Village (2) hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Blue Lagoon Village (2) hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kefalos!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs