Bluesun Grand Hotel Elaphusa – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Brac. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Bluesun Grand Hotel Elaphusa hotel.

Artikelnummer: 240497d1c93f Categorie: Tag:

Beschrijving

Heerlijke zonnestralen op je huid, de geur van mediterrane kruiden om je heen, schaduw zoeken in de honderd jaar oude pijnbomen… Zalig toch om zo je vakantie door te brengen? De kristalheldere zee en het strand liggen slechts op enkele minuutjes wandelen. Het hotel beschikt over een van de grootste wellnesscentra’s aan de Adriatische Kust. Via de wandelpromenade ben je op 15 min. in het charmante dorp Bol. Dit hotel ligt ook op wandelafstand van één van de bekendste stranden in Kroatië, het Zlatni Rat strand.

Bluesun Grand Hotel Elaphusa – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Brac, Halfpension in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Bluesun Grand Hotel Elaphusa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Bluesun Grand Hotel Elaphusa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Bluesun Grand Hotel Elaphusa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Kroatië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Bluesun Grand Hotel Elaphusa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-31 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Bluesun Grand Hotel Elaphusa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Bol – Brac!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs