Botánico & The Oriental Spa Garden – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Tenerife. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Botánico & The Oriental Spa Garden hotel.

Artikelnummer: 6e3197aae95c Categorie: Tag:

Beschrijving

Welkom in Botánico & The Oriental Spa Garden, een van de ‘The Leading Hotels of the World’. Ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy in een exclusieve, groene omgeving en dicht bij de Atlantische Oceaan. ‘The Oriental Spa Garden’ wordt beschouwd als een van de 3 beste spacentra van Europa en is de absolute troef van dit hotel. Een uitgebreide waaier aan innovatieve behandelingen bezorgt je een unieke ervaring!

Botánico & The Oriental Spa Garden – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Ontbijt in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Botánico & The Oriental Spa Garden: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Botánico & The Oriental Spa Garden. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Botánico & The Oriental Spa Garden is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Botánico & The Oriental Spa Garden hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-25 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Botánico & The Oriental Spa Garden hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Puerto de la Cruz!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs