Candia Park Village – 13 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 13 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Kreta-Heraklion. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Candia Park Village hotel.

Artikelnummer: 86e33d550dc1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Candia Park Village, gebouwd in de stijl van een traditioneel Kretenzisch dorp, geniet een mooie ligging aan de zee. Het is een aanrader voor families omwille van de ruime kamers en de miniclub met tal van activiteiten. En ook koppels voelen zich hier thuis.

Candia Park Village – 13 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Heraklion, Logies in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 13 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Candia Park Village: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Candia Park Village. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Candia Park Village is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Candia Park Village hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-29 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 13 dagen in het Candia Park Village hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Aghios Nikolaos!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs