Casas Adosados Sun Dore Rentalmar – Spanje – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Spanje dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het Casas Adosados Sun Dore Rentalmar hotel.

Artikelnummer: 9f5ca245a4e4 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Uniek kleinschalig complex met eigen receptie dat bestaat uit slechts 12 geschakelde, moderne en compleet ingerichte woningen die voorzien zijn van alle gemakken. Iedere woning beschikt over een kleine tuin en de 8 persoonswoning over een eigen zonneterras op de bovenverdieping. Er is een gemeenschappelijk zwembad waar je heerlijk baantjes kunt zwemmen. Op slechts ca. 250 m afstand is de camping ‘Templo del Sol’ gelegen waar je o.a enkele winkels en een supermarkt aantreft. Ideaal voor een geslaagd verblijf met het hele gezin!

Casas Adosados Sun Dore Rentalmar – Spanje – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Spanje dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

Casas Adosados Sun Dore Rentalmar: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Casas Adosados Sun Dore Rentalmar. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Casas Adosados Sun Dore Rentalmar is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Casas Adosados Sun Dore Rentalmar hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een  sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Spanje dagen in het Casas Adosados Sun Dore Rentalmar hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs