Casitas Jofisa – La Palma – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 7.3 in La Palma. Geniet er van een sterren verblijf in het Casitas Jofisa hotel.

Artikelnummer: 299696265683 Categorie: Tag:

Beschrijving

Heb je er al eens van gedroomd om je vakantie door te brengen in een Casita omgeven door een imposant berglandschap? Grijp deze kans! Casitas zijn typisch Spaanse huisjes, landelijk gelegen en rustiek ingericht. Je kan ook een huisje met zwembad boeken (zie Casitas Jofisa met zwembad, 03331). Dankzij de huurwagen kan je in alle vrijheid dit prachtige eiland met zijn rijke natuur op eigen houtje verkennen! Je krijgt de huurwagen bij aankomst op de luchthaven (gelieve je aan te melden bij onze hostess), waarna je naar de receptie van Jofisa rijdt (open tussen 9-13u. en 16-19u., gesloten in het weekend, Engels- en Duitstalig). Op de dag van aankomst zal er altijd iemand aanwezig zijn. Daarna rijdt er iemand van de receptie mee zodat je zonder problemen in het huisje aankomt. De infomeeting van de hostess wordt gehouden in hotel Sol La Palma.

Casitas Jofisa – La Palma – Bezienwaardigheden

Een last minute naar La Palma, Logies in 7.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Casitas Jofisa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Casitas Jofisa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Casitas Jofisa is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Casitas Jofisa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een  sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Casitas Jofisa hotel komt gemiddeld uit op € 899.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in La Palma!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Verblijf

Voorbeeld Prijs