Club Hotel Dolphin – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Sri Lanka. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Club Hotel Dolphin hotel.

Artikelnummer: 59afa8ddaeb6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit gezellige en populaire clubhotel biedt plezier voor de hele familie. Je kan er tal van sporten beoefenen en spelletjes spelen in het ‘activity’ zwembad. Voor wie op zoek is naar rust, is er een apart gedeelte waar je heerlijk kan ontspannen aan het zwembad of jezelf laten verwennen met een massage. Neem daarbij de vriendelijke service en het prima All In concept, en je hebt alles voor een onvergetelijke vakantie. Een aanrader!

Club Hotel Dolphin – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sri Lanka, All Inclusive in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Club Hotel Dolphin: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Club Hotel Dolphin. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Club Hotel Dolphin is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Sri Lanka.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Club Hotel Dolphin hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-03-28 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Club Hotel Dolphin hotel komt gemiddeld uit op € 1499.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Waikkal!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs