Clubhotel Riu Bachata – Santo Domingo – Samana – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Santo Domingo – Samana. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Clubhotel Riu Bachata hotel.

Artikelnummer: 38d67c3e2dc4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Van de 2 ClubHotels in het Riu Puerto Plata Resort is Riu Bachata het meest rustige resort. Van hieruit heb je zicht op de passerende cruiseschepen in de baai van Maimón. Ook op culinair gebied word je hier verwend en bovendien kan je steeds terecht in ClubHotel Riu Merengue. De regio van Puerto Plata/Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur. Hier komt een Engelstalige host(ess) van ons Europees zusterbedrijf op bezoek.

Clubhotel Riu Bachata – Santo Domingo – Samana – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Santo Domingo – Samana, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Clubhotel Riu Bachata: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Clubhotel Riu Bachata. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Clubhotel Riu Bachata is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Dominicaanse Republiek.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Clubhotel Riu Bachata hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Clubhotel Riu Bachata hotel komt gemiddeld uit op € 1089.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Puerto Plata!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs