Clubhotel Riu Funana – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.0 in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Clubhotel Riu Funana hotel.

Artikelnummer: 6fd66c597507 Categorie: Tag:

Beschrijving

Of je nu met het gezin, vrienden of partner op vakantie gaat, ClubHotel Riu Funana biedt alle mogelijkheden om je gedroomde zonvakantie te beleven. In dit fantastische resort op het Kaapverdische eiland Sal, is ontspanning tot kunst verheven. Het animatieteam ontfermt zich over de kinderen, terwijl jij een koud drankje bestelt aan de poolbar in het zwembad. Je slentert langs de palmbomen naar het zandstrand, een weldaad voor je blote voeten. Alles mag, niets moet. Dit ClubHotel (voorheen ClubHotel Riu Garopa) werd gedeeltelijk gerenoveerd in de zomer/herfst van 2016. De ingang van het strand bereik je via het zandpad.

Clubhotel Riu Funana – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sal – Cabo Verde – Kaapverdië, All Inclusive in 8.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Clubhotel Riu Funana: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Clubhotel Riu Funana. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Clubhotel Riu Funana is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Kaapverdië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Clubhotel Riu Funana hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-11-08 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Clubhotel Riu Funana hotel komt gemiddeld uit op € 1099.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Santa Maria!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs