Clubhotel Riu Tikida Palmeraie – Marrakech – TUI Last Minute

Ga voor minstens 5 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Marrakech. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Clubhotel Riu Tikida Palmeraie hotel.

Artikelnummer: 9cd78264cf2c Categorie: Tag:

Beschrijving

Een magnifiek Riu-hotel in de groene Palmeraie! Het zwembad is uitnodigend groot en ligt te fonkelen in de zon. Wedden dat je kinderen er meteen naartoe rennen? Terwijl je zelf een relaxplekje kiest op het ruime terras rondom.

Clubhotel Riu Tikida Palmeraie – Marrakech – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Marrakech, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 5 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Clubhotel Riu Tikida Palmeraie: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Clubhotel Riu Tikida Palmeraie. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Clubhotel Riu Tikida Palmeraie is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Marokko.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Clubhotel Riu Tikida Palmeraie hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 5 dagen in het Clubhotel Riu Tikida Palmeraie hotel komt gemiddeld uit op € 519.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Marrakech-Palmeraie!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs