Coral Sea Aqua Club – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 16616 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Coral Sea Aqua Club gelegen in Nabq Bay, Sharm El Sheikh in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Coral Sea Aqua Club

Dat je hier komt om van ‘s morgens tot ‘s avonds te zwemmen, dat staat vast. Maar dat je zo’n grote keuze aan glijbanen hebt, is nauwelijks te geloven. Er zijn glijbanen in alle vormen en formaten: supersnelle, open of gesloten, komvormige… Of ga je liever in de boomerang of het golfslagbad? Na de onvergetelijke waterpret kan je even uitblazen in de ‘lazy river’. En voor wie al deze splashfaciliteiten nog niet genoeg vindt, is er de swim-upkamer met directe toegang tot de zwembaden.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Coral Sea Aqua Club is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad