Djembe Beach Resort – Gambia – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 8.2 in Gambia. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Djembe Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 3d640c33a013 Categorie: Tag:

Beschrijving

In Djembe Beach Resort verblijf je in een fris ingerichte kamer voorzien van alle comfort. Net buiten het resort vind je enkele restaurants en de kleurrijke Poco Loco beachclub, een begrip in Gambia! Na een lange strandwandeling geniet je op een van de comfortabele ligstoelen rond het zwembad volop van de zon, de rust en de cocktail die de ober je met zijn stralende glimlach voorschotelde… Afrika op z’n best!

Djembe Beach Resort – Gambia – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Gambia, Ontbijt in 8.2 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Djembe Beach Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Djembe Beach Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Djembe Beach Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Gambia.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Djembe Beach Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Djembe Beach Resort hotel komt gemiddeld uit op € 899.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kololi!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs