Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort – Cancun – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Cancun. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 7c56c456f0bf Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit nieuwe droomresort (geopend in november 2016) is prachtig gelegen aan het exclusieve Playa Mujeres, waar het poederwitte zandstrand meteen uitnodigt tot languit relaxen. Hier beleven koppels en families een deugddoende vakantie boordevol luxe, ontspanning en culinaire hoogstandjes. Zeg ook niet zomaar All In, maar ‘Unlimited-Luxury®’, want je kan er onbeperkt genieten van al het goede van de restaurants, bars, sporten en activiteiten en zelfs 24/24u. van de roomservice én conciërgeservice. Alle gasten vanaf 18 jaar in dit resort krijgen ook toegang tot alle restaurants, bars en faciliteiten van het nabij gelegen hotel Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort – Cancun – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Cancun, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Mexico.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1599.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Playa Mujeres!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs