Dunas De Sal – Sal – Cabo Verde – Kaapverdië – TUI Last Minute

Ga voor minstens 13 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Dunas De Sal hotel.

Artikelnummer: aa45ea35cbdc Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit kleinschalige hotel kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een heerlijke, ontspannen sfeer. Hier voel je je meteen thuis van zodra je de lobby binnenstapt. De inrichting is modern en de kamers zijn comfortabel. Geniet van een goed boek op het zonneterras rondom het rustige zwembad in de tropische tuin. Het vriendelijke personeel doet er werkelijk alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken. Een fijne wandeling van een paar minuten brengt je bij het mooie, witte zandstrand en het gezellige centrum van Santa Maria.

Dunas De Sal – Sal – Cabo Verde – Kaapverdië – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sal – Cabo Verde – Kaapverdië, Ontbijt in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 13 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Dunas De Sal: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Dunas De Sal. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Dunas De Sal is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Kaapverdië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Dunas De Sal hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 13 dagen in het Dunas De Sal hotel komt gemiddeld uit op € 1859.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Santa Maria!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs