El Tukan Hotel & Beach Club – Cancun – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie in Cancun. Geniet er van een 3 sterren verblijf in het El Tukan Hotel & Beach Club hotel.

Artikelnummer: eac93fc0e5bf Categorie: Tag:

Beschrijving

El Tukan Hotel & Beach Club bevindt zich in hartje Playa del Carmen aan 5th Avenue, waar taxfree shoppen en genieten van een zonnig terrasje de gewoonste zaak van de wereld is. De 175 eigentijdse kamers zijn verspreid over het hoofdgebouw – in een groene, rustgevende omgeving – en de 4 bijgebouwen, aan de drukke Fifth Avenue. Om je vakantie nog zorgelozer te maken, kan je het ontbijt of zelfs All Inclusive bijboeken. Kies je voor All In, dan kan je gratis gebruik maken van de beachclub en dankzij de Dine Around-formule gaan eten in lokale restaurantjes. Voor de avonturiers is er ook goed nieuws, want de natuurparken Xcaret en Xplor liggen op slechts 15 minuutjes rijden.

El Tukan Hotel & Beach Club – Cancun – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Cancun, Logies in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

El Tukan Hotel & Beach Club: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: El Tukan Hotel & Beach Club. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, El Tukan Hotel & Beach Club is een erg aantrekkelijk 3 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Mexico.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het El Tukan Hotel & Beach Club hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 3 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het El Tukan Hotel & Beach Club hotel komt gemiddeld uit op € 869.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Playa del Carmen!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs