Grand Bahía Príncipe Coba – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Cancun. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Grand Bahía Príncipe Coba hotel.

Artikelnummer: cdb92ec0533b Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel maakt deel uit van het Grand Bahía Príncipe Riviera Maya Resort, een uitgestrekt groen domein dat een uitstekende ligging geniet aan het witte zandstrand van de Riviera Maya. Doorheen het domein rijden verschillende shuttles die je van de ene plaats naar de andere brengen. Voor gasten die in Grand Bahía Príncipe Coba verblijven, is er een aparte shuttle van en naar het strand. Je kan er gebruik maken van alle faciliteiten in het hele resort, behalve die in de ‘Don Pablo Collection’ hotels.

Grand Bahía Príncipe Coba – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Cancun, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grand Bahía Príncipe Coba: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grand Bahía Príncipe Coba. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grand Bahía Príncipe Coba is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Mexico.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grand Bahía Príncipe Coba hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-12-12 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Grand Bahía Príncipe Coba hotel komt gemiddeld uit op € 1099.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Tulum!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs