Grand Hyatt – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie in Bali. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Grand Hyatt hotel.

Artikelnummer: 0bd0283d9360 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het lagunezwembad, het zwembad in de vorm van een rivier met lange glijbanen of de Indische Oceaan voor de deur: in Grand Hyatt is water alomtegenwoordig. De kamers zijn ruim en comfortabel en kies je voor een Clubkamer, dan krijg je er nog mooie privileges bovenop. Of het nu tussen de fonteintjes van het Balinees ontbijtrestaurant is of op het dakterras van het Italiaans restaurant, genietend van het fantastische uitzicht over de kustlijn, hier vindt iedereen wel z’n favoriete plekje. Extra leuk? De Balinese ‘Night Market’, een restaurant dat opgebouwd is uit verschillende eetkraampjes, waar je maaltijd onder de sterrenhemel wordt opgeluisterd door een traditioneel dansspektakel.

Grand Hyatt – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Bali, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grand Hyatt: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grand Hyatt. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grand Hyatt is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Indonesië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grand Hyatt hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-10 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Grand Hyatt hotel komt gemiddeld uit op € 1349.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Nusa Dua!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs