Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Kreta-Chania. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) hotel.

Artikelnummer: 905669063311 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal familiehotel met een uitstekende service. Dit vakantiedorp van de Grecotel-keten is speciaal ontworpen voor gezinnen die actief willen deelnemen aan de talrijke activiteiten die er de hele dag door georganiseerd worden. Groot en klein kan naar hartenlust ‘splashen’ in het aquapark. In het voor- en naseizoen is dit hotel ook ideaal voor koppels. Gebouwd in typisch Kretenzische stijl, in harmonie met de nog traditionele sfeer van het idyllische vissersdorpje Panormo. Zeer geliefd hotel dus vroegboeken is aan te raden!

De kamers vermeld onder ‘Verblijf (12264)’ kan je boeken onder code 12264.

Ontdek KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE.

Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Chania, All Inclusive in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers): Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers). Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-17 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Grecotel Club Marine Palace (extra Kamers) hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Panormo!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs